Referenser

Under tolv år hade jag det hedersamma och underbara uppdraget att vara sportchef på Jägersro. Under dessa år (1984-1995) etablerade sig LinSon på marknaden och utvecklade det informationsflöde, odds, resultat m.m., som vi idag ser som en självklarhet. Under senare år då jag haft nöjet att arbeta med programmet Vinnare i TV 4 har LinSon fortsatt att utveckla och förfina banornas information. Stor eller liten bana, Strömsholm eller Solvalla, LinSon är på plats, bygger, servar och får det att fungera. Om Ni ursäktar uttrycket – Dom kommer från alla håll…

Hans G Lindskog
Programledare och travexpert

 

Mina erfarenheter av LinSon är enbart positiva. Snabb service av superproffsiga medarbetare känns som en självklarhet i varje läge. Fem plus av fem!!!

Per Gessle
Artist och Egenföretagare

 

Under många år har jag haft nöjet att samarbeta med LinSon AB och det är sällan eller aldrig som man kan säga att ett samarbete fungerat så ömsesidigt bra. Mycket av framgång som ligger bakom travets tekniska utveckling har initierats och genomförts av folket från Åled. Detta i kombination med genuint servicetänkande skapar en strålande kombination. Man kan kort och gott säga att Lasse Lindström och hans folk finns när man behöver dom. Så enkelt är det !

Bruno Petersson
Vd, Halmstadtravet

Lars Lindström, LinSon TerminalTeknik AB har av Halmstads kommun och Företagarnas Riksorganisation utsetts till ”Årets Företagare 2002 i Halmstads kommun”. En viktig uppgift för Företagarnas Riksorganisation är att synliggöra entrepenören och människan bakom företaget. Det är också viktigt att skapa en positiv syn på företagsamheten och uppmuntra enskilda företagare som framgångsrikt utvecklar sina företag. Gpda förebilder stimulerar andra att våga satsa det där lilla extra som ger ett framgångsrikt företag.
Utmärkelsen utdelas av Företagarnas Riksorganisation på förslag av kommun och den lokala FR-föreningen och är ett hederstecken till företagare som under året utfört en prestation i sin kommun.


Årets Företagare 2002 i Halmstads kommun

 

 

 


^