VI GILLAR TEKNIK OCH RESULTATET ÄR ETT RENT NÖJE

Med tekniskt kunnande och kreativ konceptutveckling skapar vi stora upplevelser som människor minns och vill komma tillbaka till. För oss avser nöje den teknik och de tjänster vi levererar som gör besökarens upplevelse större. Exempel kan vara storbildsskärmar, ljud, ljus och annan scenteknik.

LASSE STEFANZ KONSERT-TURNÉ

Nu är vi i mål efter tre veckor på turné med Lasse Stefanz. Åtta fullsatta konserthus och nästan 4000 personer i publiken. Storbildsskärm, grafiksystem, ljusteknik till denna musikshow & Thomas Deutgen har hållit i rodret som konferencier.


STORBILDSSKÄRMAR

STORBILDSSKÄRMAR

Vi levererar storbildsskärmar i premiumsegmentet med höga krav på samtliga komponenter. Detta är optimalt för alla typer av evenemang. Idrott med sargskärmar runt spelplanen men också scenframträdanden eller i samband med produktlanseringar och mässor. Vi bygger skärmen i den storlek ni önskar för just ert behov.


STORBILDSSKÄRMAR

LJUD & LJUS

Ljud och ljus för alla typer av event. Bröllop, företagsevent eller festivalscenen. Line array system, movingheads, spotlights och dekorljus är några exempel på vad som finns i vår upplevelsefabrik.


LJUD & LJUS