VI SKAPAR SPORT SOM MÄNNISKOR MINNS

Oavsett arena är förväntningarna på upplevelsen densamma. Linson erbjuder trygghet och möjligheter för arrangörer samtidigt som vi skapar stora upplevelser för utövare och publik. Vi levererar teknik och koncept för tävlings-och motionsidrott.
Exempel är storbildsskärmar, arenaljud, ljussättning och tidtagning.

LAG VM I BORDTENNIS 2018

Detta blev ett av de största idrottsarrangemangen någonsin i Halmstads historia. 72 damlag och 72 herrlag, alltså totalt 144 lag från jordens alla hörn. Ca 350 miljoner tittare såg tävlingarna på TV.

Vi fick förtroendet att vara Official Screen Supplier till detta gigantiska evenemang. Ett fantastiskt uppdrag som innebar ca 150 kvm LED-skärm, ett stort antal TV-displayer, skapat och producerat ett antal videos…


BORDTENNIS VM

MIDNATTSLOPPET

Midnattsloppet är ett återkommande evenemang som vi har samarbetat tillsammans med i många år. En underbar folkfest där LED-skärmarna lyser upp i nattens mörker.


MIDNATTSLOPPET

EUROPAMÄSTERSKAPEN I HANDBOLL DAMER

EM i Handboll för damer var en stor idrottshändelse i Sverige. Detta var ett event där Linson medverkade och levererade massor av teknik! Vi ljussatte hela Scandinavium i Göteborg med och var delaktiga i avslutningscermonin som direktsändes i alla Europas länder. Konfettikanoner, rökmaskiner, eldkastare, scener och ljusstyrning var något av det vi ansvarade för under eventet.


HANDBOLLS EM