VI SKAPAR SPORT SOM MÄNNISKOR MINNS

Oavsett arena är förväntningarna på upplevelsen densamma. Linson erbjuder trygghet och möjligheter för arrangörer samtidigt som vi skapar stora upplevelser för utövare och publik. Vi levererar teknik och koncept för tävlings-och motionsidrott.
Exempel är storbildsskärmar, arenaljud, ljussättning och tidtagning.

LAG-VM I BORDTENNIS 2018

Lag-VM i Bordtennis är det största idrottsarrangemanget någonsin i Halmstads historia! 72 damlag och 72 herrlag, alltså totalt 144 lag från jordens alla hörn. Ca 350 miljoner tittare såg tävlingarna på TV. Ett VM i Bordtennis innebär ett gigantiskt evenemang och Linson AB fick förtroendet att vara Official Screen Supplier. Ett fantastiskt uppdrag som innebar totalt ca 150 kvm LED Storbildsskärmar, ett stort antal TV-displayer, Intern TV-studio med personal samt tekniker på flertalet positioner i de olika arenorna. Vi har också skapat och producerat film och annat material att visa på skärmarna.


BORDTENNIS VM

MIDNATTSLOPPET

Midnattsloppet är 10 eller 5 km löplopp, atmosfär och folkfest. Underhållning längs banan, storstad, samba och asfalt är gemensamt för de fyra loppstäderna Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Malmö. Midnattsloppet är så mycket mer än bara ett lopp – det är en upplevelse.

Vi har ett mångårigt samarbete med arrangören Midnattsloppet Nordic AB och levererar bl.a. mobila och platsbyggda LED Storbildskärmar, LED Perimeters (sargskärmar), ljudteknik, bildteknik samt produktion.


MIDNATTSLOPPET

EM I HANDBOLL DAMER

EM i Handboll för damer var en stor idrottshändelse i Sverige. Detta var ett event där Linson medverkade och levererade massor av teknik! Vi stod för ljusteknik och ljussättning av hela Scandinavium i Göteborg och var högst delaktiga i avslutningsceremonin som direktsändes i Europas alla länder. Konfettikanoner, rökmaskiner, eldkastare, scenpodier och ljusstyrning var något av det vi ansvarade för under EM.


Svenska Handbollslandslaget